Ανδρική μόδα: Οι τάσεις της φετινής season

Ο χειμώνας έφτασε και ήρθε η ώρα να δούμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν και φέτος στην ανδρική μόδα! Και φέτος το φθινόπωρο το στυλ που θα κυριαρχήσει είναι το απλό, άνετο street casual. Ένα στυλ το οποίο θα σας βολέψει πολύ, κατάλληλο για όλες τις ώρες, ιδανικό για modern cool εμφανίσεις.

Normcore

Ο όρος Normcore προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων normal και hardcore. Στην ουσία αναφέρεται σε στάση και όχι σε συγκεκριμένο dressing style. Σκοπός αυτού είναι η απελευθέρωση του στυλ και ο συνδυασμός απλών καθημερινών και πρακτικών ρούχων. Τα ρούχα του περιλαμβάνουν τον συνδυασμό ενός τζιν, μιας μπλούζας, ενός μπουφάν και αθλητικών παπουτσιών.

Rock style

Ένα στυλ για πιο wild καταστάσεις. Δερμάτινα jackets, μαύρα τζιν παντελόνια και δερμάτινα μποτάκια είναι ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι απόλυτα μέσα σε αυτό το στυλ. Σίγουρα διαχρονικό…σίγουρα θα φορεθεί πολύ!

Ζιβαγκο

Όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στον χειμώνα, οι μπλούζες ζιβάγκο θα πρωταγωνιστούν στην ανδρική μόδα, αφού συνδυάζονται εύκολα με κουστούμι ή παλτό. Ένα ρούχο το οποίο με τον σωστό συνδυασμό θα σου δώσει μια casual σοφιστικέ εμφάνιση. Φοβερός συνδυασμός με καρό παντελόνι και λευκά sneakers.

Πουλόβερ

Ένα πλεκτό πουλόβερ από μαλακό ύφασμα είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος του άνδρα τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ με τον κατάλληλο συνδυασμό θα σου χαρίσει μοντέρνο στυλ, άνεση και ζέστη. Τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα είναι το πράσινο, το κόκκινο, το γκρι και το άσπρο.