Πως να κάνεις ξεχωριστά styles με τα φούτερ σου

Το φούτερ αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες όσες θέλουν να επιτύχουν ένα comfort casual street style το οποίο θα χαρακτηρίζεται από στυλ, άνεση και φινέτσα. Γενικά τα φούτερ έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μας σαν ένα πιο sporty είδος ντυσίματος, φορώντας τα κατά κύριο λόγο στο γυμναστήριο ή σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες μαζί με leggings.

Παρόλα αυτά με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να πετύχεις styles που μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις. Τον τελευταίο καιρό τα ρούχα σε χαλαρή γραμμή έχουν την τιμητική τους. Είναι άνετα και μοντέρνα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά trends του 2019.

Παρακάτω προτείνουμε νέους τρόπους να φορέσεις το φούτερ σου και πρωτότυπα styles για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Στις προτάσεις μας δεν περιλαμβάνονται προφανείς ενδυματολογικοί συνδυασμοί, όπως είναι τα κολάν και οι φόρμες αλλά πιο infashion εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Βρες τον κατάλληλο συνδυασμό για σένα ανάμεσα από τα looks με καμπαρντίνα, κοντή φούστα, μακριά φούστα, δερμάτινο παντελόνι και chic παντελόνι.

#1  Φούτερ σε συνδυασμό με καπαρντίνα

#2  Φούτερ σε συνδυασμό με κοντή φούστα

#3  Φούτερ σε συνδυασμό με μακριά φούστα

#4  Φούτερ σε συνδυασμό με δερμάτινο παντελόνι

#5  Φούτερ oversized σε συνδυασμό με ψηλές μπότες

#6  Φούτερ μέσα από ψηλόμεσο παντελόνι