Το t-shirt  είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις εποχές.  Η τάση αυτή δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ένα καθημερινό σπορ ντύσιμο και από την ανάπτυξη του ‘street-style’.  Ο καθένας λοιπόν σήμερα θέλει ν’ ακολουθήσει ένα καθημερινό, άνετο και πολυμορφικό στυλ που θα του επιτρέπει με μία κίνηση να δίνει διαφορετική εικόνα.

Αν λοιπόν επιλέγετε το t-shirt για την χειμωνιάτικη εμφάνιση σας, τότε ίσως ν’ αποτελείτε έμπνευση για όλους τους υπόλοιπους. Πολλοί διστάζουν να το εντάξουν στην χειμερινή ντουλάπα τους, παρόλα αυτά το t-shirt αποτελεί πλέον ένα ‘hot item’ για κάθε εποχή! Μπορεί να μην το βλέπετε στους άλλους αλλά να είστε σίγουροι ότι μάλλον κρύβεται κάτω από κάποια ζακέτα  ή πουκάμισο!

Γιατί λοιπόν θα επέλεγε κάποιος να φορέσει ένα t-shirt  το χειμώνα; Οι λόγοι είναι σίγουρα επαρκείς:

-Δημιουργείται μία διαφορετική εμφάνιση με πολλαπλό περιεχόμενο

-Μας προσφέρει μεγαλύτερη θερμότητα

-Μας δίνει τη δυνατότητα να ελαφρύνουμε τη εμφάνιση μας σ’ ένα ζεστό εσωτερικό περιβάλλον

-Τέλος, ανήκει στην κατηγορία ‘το φοράω και φεύγω’ καθώς δημιουργεί ευκολία για επιπλέον συνδυασμούς ρούχων

T-shirt 2T-shirt 3

Πως λοιπόν μπορεί να ‘φανεί’ ένα t-shirt το χειμώνα; Τα πάντα φυσικά εξαρτώνται από το που πηγαίνετε και από το πόσο χαμηλή είναι η θερμοκρασία. Οι συνδυασμοί μ’ ένα t-shirt μοιάζουν ατελείωτοι. Ένα τυπωμένο μπλουζάκι μ’ ένα παντελόνι τζιν κι ένα μπουφάν δίνουν ένα απλό καθημερινό ντύσιμο. Από την άλλη, ένα μαύρο μπλουζάκι μ’ ένα chinos παντελόνι κι ένα σακάκι  σε ανεβάζουν απευθείας από το ‘street-style’ στο ‘smart-casual’.

T-shirt 4

Διαφορετικές επιλογές με παλτό, μπουφάν ή σακάκι, με εσωτερική φούτερ ζακέτα, ξεκούμπωτο φανελένιο πουκάμισο ή κάποιο πλεκτό, με παντελόνι τζιν ή chinos και με αθλητικά, ή καθημερινά ή και κάπως πιο προσεγμένα παπούτσια μπορούν να προσδώσουν μία μεγάλη ποικιλία από εμφανίσεις ανάλογες με την κάθε περίσταση. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε με την επιλογή σας να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στυλ και να εντυπωσιάσετε!